problem…

Întotdeauna am fost total împotriva relaţiilor intime sexuale nebunatice whatever că nu sună bine niciuna la locul de muncă. Am făcut tot posibilul să îmi văd colegele ca pe nişte fiinţe asexuate şi n-am avut niciodată probleme.

Ei bine, acum am o problemă. Nu, n-am nicio relaţie cu vreo colegă, dar de câteva zile, în urma câtorva schimbări de birouri prin firmă, m-am pomenit cu una din ele la un metru juma’ în faţa mea, lateral stânga – ora 10 cred că s-ar zice. Nu-i vreo miss univers, dar e exact pe gustul meu, ceea ce am putut să ignor până de curând. În primele ore de împărţit acelaşi aer totul a fost normal, până la un moment dat când a vrut probabil să se dezmorţească şi s-a întins puţin, în sensul că şi-a împreunat mâinile, a ridicat braţele deasupra capului şi s-a lăsat pe spate cu scaunul, arcuindu-se şi împingând pieptul înainte, scoţând şi un sunet foaaarte interesant.

Acum vreo doi ani, o altă domnişoară (ca să vezi coincidenţă) a intrat pe trotuar cu maşina şi m-a accidentat puţin. Ei bine, efectul a fost mai puţin grav atunci decât acum – când m-a lovit maşina mi-am revenit din şoc în câteva secunde, acum după trei minute încă mă întrebam ce s-a întâmplat… m-am dus la baie, m-am spălat pe faţă, mi-am revenit şi m-am întors la birou. Încet  încet mi-a trecut şi am zis că o voi putea  privi  din nou normal.                                                                                                                     Ei aş!!! La două-trei ore se tot întinde!!! Ai crede că după câteva d-astea aş deveni imun, dar nici pe departe… de fiecare dată când o face productivitatea firmei are de suferit, că în loc să-mi stea gândul la muncă nu mă pot gândi decât cum ar fi să smulg hainele de pe ea şi ce locuri din sediu s-ar preta la sex sălbatic.

Ori primesc alt birou, ori încep să trimit CV-uri…

5 Responses to problem…

 1. hmmmm, tu chiar că ai o problemă, Poate ai să râzi dar şi eu m-am gândit la o situaţie similară. Oricum crede-mă, nu e clişeu.
  Doar că la mine a ieşit altceva 😀
  Sper să nu te supere linkul meu, e strict on toppic 😀
  http://blogvista.ro/fantezie-in-poezie/

 2. boemul spune:

  n-ar fi trebuit să intru pe link, ziua mea ar fi fost mult mai frumoasă dacă aş fi crezut că problema ta implica tot o colegă 🙂

 3. animal00 spune:

  bre, io aveam un sfat pentru un preten. De fiecare data cand m-a ascultat a avut o viata mai buna si mai usoara. De fiecare data cand a facut cum nu iam zis io, a avut de suferit.
  Sa incerc si cu tine: Fute-o bah!

 4. boemul spune:

  apreciez sfatul şi aş încerca să-l urmez dacă n-aş presimţi nişte consecinţe nasoale 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: