Ia(r) cu pâine!

Introducere: dacă eşti ca mine, frumos şi deştept, ceea ce nu îţi doresc, te trezeşti pe la 6 şi la 7 deja ai plecat de acasă, iar între timp ai mai şi mâncat…nu senvişuri, iaurturi, cereale sau mai ştiu eu ce… ciorbă, frate!

Deci te trezeşti, mai faci una alta, ce faci de obicei de dimineaţă, şi ajungi în bucătărie… pui ciorba la încălzit, când crezi că-i aproape gata te îndrepţi către chestia în care ţii pâinea şi-o deschizi. Chestia îţi zâmbeşte galeş, că doar e goală-goală… Înjuri puţin… E 6 juma’, magazinele de pe lângă bloc sunt închise, şi oricum eşti prea leneş ca să te fi dus… nu concepi să mănânci zeama aia aşa, deci te uiţi prin casă. Hopaaa…o pungă cu fulgi de porumb! Iei doi pumni în gură, pui în ciorbă, amesteci până se inmoaie de tot, iei de pe foc. Se serveşte fierbinte. Bon appetit!

P.S.: reţeta asta pare simplă, da’ să ştiţi că sunt capcane la tot pasul… de exemplu: dacă ai băgat mâna în punga cu fulgi şi simţi că-s lipicioşi, lasă-i, că-s cu miere! Caută unii normali, săraţi.

P.P.S.: Merit şi io să ajung la Master Chef, ca alţi blogări?

3 Responses to Ia(r) cu pâine!

  1. d-asta iubesc io masculii: pot mânca orice atâta vreme cât e cu ciorbă :))
    vezi, ai greșit când ai aruncat pâinea aia veche de 2 săptămâni. nu era mucegăită și ți-ar fi prins tare bine.

  2. Luke spune:

    Lasa ,cred ca fulgii erau vechi de 3 saptamani :),crocanti ,numai buni de pus in ciorba.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: