post de post

Salutare, numeroşii mei cititori! Merge treaba? Ce mai beţi, ce mai mâncaţi, ce mai f…aceţi? Dar mai ales… ce mai mâncaţi? Ştiu că printre voi sunt câţiva care ţin post – postarea asta este dedicată respectivilor năpăstuiţi.

Eu sunt carnivor. FOARTE carnivor. Dacă atunci când va veni foametea, nu voi avea remuşcări prea mari după ce vă voi penetra adânc în vederea frigerii la proţap 🙂 Până atunci însă, exceptând ceva cărnuri de vânat şi pastrama de oaie gen “talpă sărată de bocanc”, nimic nu-mi place mai mult (culinariceşte vorbind) decât ronţăirea coastelor  🙂

Aşadar…

 

Daţi-mi voie să vă prezint noul meu restaurant preferat: Costelaria, str. 11 iunie nr. 75, sector 4, Bucureşti. Cum o iei dinspre parcul Carol înspre clubul Fabrica, pe la jumătatea drumului dar pe partea opusă a străzii. Cică au şi un site, dar încă nu văd să fie funcţional.

Să mâncaţi… bine!

9 Responses to post de post

  1. Luke spune:

    Care coaste ? In poza vad doar berea si scrumiera.

  2. ILUZIA spune:

    Dar cred ca e de curand ca eu desi fusei la fabrica de-nspe ori nu vazui. E scump?

  3. picatura spune:

    fata, normal ca tu nu pricepi, ca doar pe iluzia o fura extraterestrii prin cluburi. normal ca nu vazu crasma…sau cel putin asa supozez…ca nu mai vezi nimic cand te fura aia…

  4. Ceapa aia arăta extrem de apetisant. Coastele să mor dacă mi-au făcut vreo poftă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: