help!

Mulţi se trezesc după beţie cu capul greu, stări de vomă, dureri de burtă etc. La mine nu e cazul, lucru invidiat de mulţi – mă trezesc foarte bine dispus de obicei. Dar pentru că lucrurile nu pot fi niciodată perfecte, după aceea trec la inventarierea daunelor… nu-i nimic grav în general – mai un pahar spart, ceva pete de băutură, poate apa lăsată să curgă la baie sau vreo bucată de mobilier mai în suferinţă… chestii minore. Numai că de curând a crescut serios posibilitatea de daune, pen’că acum sunt beţivan cu narghilea, şi am reuşit să fac asta la doar a doua ei utilizare:

  

Deci… dintre numeroşii mei cititori, are careva p-acasă nişte vopsea la culoarea parchetului meu? Aşa nu-mi vine să-l las, să înlocuiesc partea aia ar fi cam greu, şi singura alternativă la vopsire ar fi să-l mai ard în câteva locuri ca să fie simetric…

10 Responses to help!

 1. ILUZIA spune:

  Se ia un smirghel f fin si se racaie pata neagra. Se cumpara de la hornbach un creion demobila la culoare (e uncreion cu ceva gen ceara cu care se acopera zgarieturile din mobila, cam ca un fel de glet si care s gaseste pe nuante de mahon, stejar, etc) apoi se aplica o pojghita f subtire de lac incolor peste.

 2. Doxatul Dex spune:

  Se jura sus si tare:
  „NU MAI BEAU!!!”

 3. Fiindcă cetitorii tăi sunt mai mulţi şi mai practici decât ai mei, poate-mi dă vreunul dintre ei soluţia pentru indentările făcute în parchet.

  Că un dobitoc şi o subsemnată au trântit chestii grele pe parchet şi unde au intrat alea, s-a făcut câte o adâncitură inestetică şi tot aşa, nu se poate schimba parchetul.

 4. Iluzia, dacă aş putea să scot plăcile alea, le-aş schimba pur şi simplu…

  • picatura spune:

   vestea buna: daca sunt zgarieturi poti incerca cu cht de lemn si apoi creionul si lacul minune.
   vestea proasta: daca-s doar adancituri n-ai decat solutia covor/carpeta/tol

   si acum intrebarea: ce fac eu cu placile alea la care s-a rupt imbinarea si-mi baleiaza? (caeteris paribus). le trag si torn juma de kil de adeziv?

 5. picatura spune:

  domnu boemu, alo , ‘la cererea ascultatorilor ai putea infiinta rubrica de sfaturi practice? o linie verde? ceva acolo…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: