cugetarea de vineri

azi dimineaţă (adică 6:20, somnoroşilor!) mă deplasam semi-voios spre sala de baie a somptuoasei mele reşedinţe when it suddenly hit me, vorba franţuzului: băi, unul din cele mai mari avantaje – dacă nu chiar cel mai mare – al locuitului singur este că te poţi fâţâi complet dezbrăcat prin casă fără cea mai mică urmă de jenă! Chestia asta e foarte folositoare, evident, când sunt 35 de grade afară şi nici în casă nu-i tocmai răcoare, dar poate prinde foarte bine şi când nu mai ai haine curate!

Ce descoperiri poate genera un tricou puţin cam aromat 🙂

Cred că totuşi duminică o să mă mobilizez să bag în sfârşit maşina aia de spălat în priză… păcat că nu-s credincios, aş mai fi avut scuza că duminica nu se munceşte 😦

Anunțuri

5 Responses to cugetarea de vineri

 1. Doxatul Dex spune:

  Sa inteleg ca duminica ai de gand sa iesi din casa? 😀

 2. picatura spune:

  luni! ca duminica o sa fie ud…sau merge la concurs de tricouri cu el gata ud

  (daca dna mama ta e asa cooperanta de ce n-o inviti? )

 3. Jeez, ce e lenea pe mine, dar pe tine e şi mai mare… (ceea ce e totuşi just, că ai capacitate de a căra mai mare decât a mea!)

  Deci: se pun seara în maşina de spălat armata de ţoale care-şi aşteaptă clipa magică, detergentul, calgonu” – să nu-ţi strici parchetul -, oareşce lenor, că la cocolino n-am întâlnit bărbat să nu se crispeze uşor când aude numele şi implicit reclama şi se lasă miţa să laveze. Apoi, după ce se termină meciul/ filmul/ partida de pescuit sau vânătoare, se iau hainele şi se agaţă pe uscător.
  Nu duminica, că îţi strici toată ziulica

 4. boemul spune:

  deci: duminică la ora 8 pornesc maşina, mă duc s-o iau pe fii-mea, o duc în parc, până mă întorc după-amiaza rufele-s spălate şi cu puţin noroc vecinul nu-i inundat 😉
  maică-mea e la Olăneşti momentan 🙂
  cred că am şi cocolino prin casă… dubios!

  • Luke spune:

   Eu (in locul tau) as astepta-o pe maica-mea,sa nu fac dezastru prin casa.Zic din experienta,tot apartamentul plin de apa ca am miscat masina si „furtunul de evacuare ?” a sarit .Parea ceva dubios cand am intrat in casa scarii ( curgea apa ziceai ca-i Niagara),cand intru in apartament ….bam ,10 cm de apa peste tot.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: