scatologic

Se făcea că locuiam cu părinţii încă şi tocmai veneam de undeva, taică-miu parca maşina – un Matiz albastru, exact cum avem la firma unde lucrez – cu ajutor din partea mea, că era zăpada foarte mare şi împingeam. Băi şi m-a tăiat o că… nevoieeee… n-am mai avut răbdare să urc un etaj, mi-era teamă că fac pe mine, aşa că am intrat unde în blocul meu e spălătoria, dar în vis era un spaţiu mult mai mare. Acolo se renova şi am găsit o găleată, m-am aşezat pe ea şi m-am pus pe treabă. Nici nu trec zece secunde, un vecin mirat bagă capul pe uşă! După el, un muncitor care vine lângă mine şi mă întreabă politicos dacă locuiesc în blocul respectiv. Şi mai apar doi vecini, care mă cunosc de mic copil, şi se pun pe comentat şi întrebări. Eu, jenat, încercam să le spun că fusese mare urgenţă şi chiar n-am mai rezistat! Apoi, numai ce terminasem şi dădeam să mă ridic, când apare grăbit alt vecin:

 – Ai terminat deja? Am venit imediat ce-am văzut filmuleţul cu tine pe youtube!

Rahat!

N-am mai putut să adorm la loc, am ajuns la job la 7:30… Oricum, aştept interpretări!

3 Responses to scatologic

  1. Io am dat search pe iutub după „căcare boemul”. Nimic interesant, poți să stai liniștit, nu te-a filmat nimeni pe budă 😀

  2. ILUZIA spune:

    vecini de cacat!

  3. gold account spune:

    nu ti s-a intamplat niciodata ca o imagine sau mai multe din prezent sa iti dea senzatia ca aveai acele imagini in cap inainte ca ele sa apara in fata ochilor tai in prezent?mie mi s-a intamplat sa ma intalnesc cu o persoana odata si in momentul ala am avut senzatia ca undeva aveam ascuns acel viitor , adica acea intalnire cu o persoana. e ca si cum iti visezi viitorul, dar uiti visul ala si odata cu timpul se sterge. iar in momentul in care acel viitor se realizeaza apare amintirea lui pe care o aveai stocata undeva, dar era aproape stearsa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: