senzaţii tari, bucătăreşti

banala tocăniţă, cu doar câteva mici schimbări, se poate transforma în hrana zeilor dar şi a demonilor, o mâncare ce te face să fierbi, să roşeşti, să râzi, să plângi… să pui sub semnul întrebării tot ce ai mâncat până atunci şi să te întrebi dacă vei mai putea mânca vreodată altceva!

se ştie că-i foarte simplu de făcut… de exemplu: pui puţin ulei, apoi ceapa, cartofii tăiaţi mărunt, roşiile tocate, ciuperci, pui dezosat, sare, ceva ierburi, condimente după gust… unii mai pun şi ardei gras, daaar…

Cofland, cu două ore înainte, la raionul de legume. Ochelaristul bărbos  cugetă, deci este (nu „există”, că şi pietrele există): „ardei iute la 3 lei 49 chilu? hmmm…”

Să crăpaţi bine! (două sensuri, mânca-ţi-aş:) )

Reclame

One Response to senzaţii tari, bucătăreşti

  1. Radu spune:

    Arde , frige, nici o cisterna de apa n-o stinge….Tocanita wordpres se incinge. Snitele cu piere maine la Poneiu tras, adica piticu gras.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: