fuuga, fuuga prin po… parc

se făcea că eram cu un grup de oameni şi oamene printr-un parc care semăna cu Tineretului, atât că dispăruse lacul. Nu eram însă la plimbare, ci aveam la noi tot felul de scule, de la undiţe şi harpoane până la un tun antitanc, cu care încercam să vânăm un fel de vierme uriaş de se mişca foarte repede pe sub pământ şi mai ieşea din când în când doar să mai hăpăiască pe careva – exact ca-n filmele alea americane de mâna a enşpea. N-avusesem prea mult succes, doi dintre noi deja o păţiseră… acum ne oprisem să ne odihnim şi să ne facem planuri într-o zonă mai pietroasă – dacă aţi văzut genul ăsta de filme, ştiţi că lighioanele astea au viteză de ghepard pe sub pământ dar, din motive care îmi scapă, câteva pietricele le opresc.

Şi cum ne regrupasem noi acolo şi ne sfătuiam cum să facem să momim animalul ca să i-o dăm cu tunul ăla, auzim mare tămbălău şi vedem apropiindu-se un grup de protestatari. Ăştia, care se pare că era ecologişti, băteau în tobe, agitau pancarte şi ne adresau urări de bine şi îndemnuri, de genul: „Huooooo!!!!”, „Criminalilor!!!” şi „Lăsaţi mistreţul în pace!!!”. tipii ori erau foarte devotaţi cauzei lor, ori nu aflaseră că „mistreţul” era atras de zgomot şi vibraţii… Cert e că la un moment dat la câţiva metri de ei s-a surpat larg pământul şi a ieşit gura „prietenoasă” a protejatului lor.

Din păcate n-am văzut urmarea, că dintr-o dată beam o Silva neagră la o terasă pe malul unui superb lac de munte, însoţit de o tipă simpatică din grupul de vânători. Dacă preţul pentru supravieţuirea noastră a fost că ceilalţi au ajuns furaj, ghinion de neşansă! Îmi pare cu regret, da’ aşa-i la vie 🙂

Sper ca noaptea asta visul să continue în mod plăcut, deşi, la norocul meu, parcă văd că lacul ăla e plin de piranha uriaşi…

One Response to fuuga, fuuga prin po… parc

  1. Radu spune:

    Piranha uriasi zburatori, nu? Asta e alt film, ce naiba ma! Intoarce-te la ala cu camera racoroasa si femeia ferbinte! E mai bine. Doar zic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: