astă noapte

Se făcea că eram cu maşina (SF fraateee!!! Eu şofer?!) şi o conduceam pe nepoată-mea la liceu. Cum ea are acum vreo 9 ani, acţiunea se petrecea, deci, cu minim cinci ani în viitor. După ce am depus-o la liceu, care în visul ăsta era undeva prin zona în care lucrez eu, am parcat maşina undeva şi am luat-o pe jos pe străduţe. La un moment dat se opreşte un taxi şi se dă jos din el un fost coleg d-al meu, unul dintre cei mai enervanţi oameni de pe planeta asta, genul care te vede după 2-3 ani întâmplător şi te ţine juma de oră de vorbă, apoi la despărţire zice că te sună să mai beţi o bere odată. Din fericire, nu prea se ţine de cuvânt 🙂  Ăsta a început să vorbească… după vreo 2-3 minute eu reuşesc să mă scuz că-s grăbit şi o iau din loc (eheeei… vise). Mai merg puţin, trec pe lângă o terasă foarte drăguţă şi văd un magazin. Îmi aduc brusc aminte că îmi trebuie una alta şi intru. Înăuntru… de la haleală şi pileală până la scule de pescuit. Numai că magazinul ăsta era… în Anglia! Îmi iau eu ceva pateuri şi nişte fir de pescuit, mă duc la casă… o englezoaică grasă (ha, pleonasm) îmi zice că mă costă 5.60. Eu scot o grămadă de hârtii şi monede, mai mari şi mai mici, mă scuz spunând că-s de puţin timp în ţară şi nu m-am obişnuit cu banii, până la urmă îi dau o hârtie de 5 lire şi una de 4 (nu dau cu google, da’s destul de sigur că nu există aşa ceva). Acritura îmi dă restul – şi cred că m-a şi păcălit – eu îi mulţumesc, o salut şi ies din magazin. În faţa magazinului, dau să bag la loc în buzunar toate hârtiile şi monedele, când o ditamai moneda îmi atrage atenţia. Nu era rotundă, ci aproximativ două treimi dintr-un semicerc, treimea lipsă lăsând o margine dreaptă. Pe monedă scria „15” şiiii….

„OCCUPATION CURRENCY – TO BE USED ONLY BY THE ROMANIAN ARMY”.

 BĂI!!! Deci se lasă cu răzbel şi îi invadăm pe engleji!!!

Da’ pe mine de ce m-au trimis bre acolo, că doar m-am băgat la jandarmi ca să stau în spatele frontului să am grijă de nevestele celorlalţi păzesc obiectivele strategice???

Anunțuri

4 Responses to astă noapte

  1. Luke spune:

    Slab ,eu cautam dubloni spanioli cu franci si scudos portughezi de aur in america centrala ,dupa care faceam incrucisari genetice intre animale ca sa opresc o invazie venita din viitor.Faza e ca rezultatul la ce faceam era fix ceea ce ne-a atacat.
    P.S. La filme te-ai uitat aseara???

  2. alex.X3S spune:

    ..era de fapt ROMANIAN army, fara diacritice, deci armata Romana nu Romaneasca.si da a fost sub ocupatie Romana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: