Americanii ieste idioţi

Spre deosebire de alţii mai precoci, mie mi-a luat 34 de ani ca să ajung în sfârşit la concluzia din titlu. Până mai ieri ziceam că nu-i aşa, ăia inculţi şi retardaţi de-i vedem noi pe la tv sau pe net sunt doar scursurile, ca ăia ai noştri din satele uitate de lume, nu-s definitorii pentru toată naţia lor. Başca am mai şi cunoscut personal vreo doi ianchei OK…

Lula!!! Idioţii sunt regula! Şi nu vorbim aici de rednecşii ăia care au scuza părinţilor idioţi, a lipsei de educaţie, a endogamiei etc. Nuu fraaate!!! Vorbim de oameni cu apă curentă, din birouri din zgârie-nori, cu salarii mari şi chiar cu acces la net!

De ceva vreme sunt nevoit să colaborez cu nişte d-ăştia. Îmi vine să-mi bag p… demisia. Nu-i poţi convinge că 2+2=4, la ei 2+2=4 doar dacă stai într-un picior, e marţi după ora 17, plouă uşor şi vrea compania să dea 4!

Bă… simt cum îmi scade IQ-ul doar scriind despre ei… o las moartă, voi credeţi-mă pe cuvânt. Ăla care a scris scenariul pentru Idiocracy era cam lipsit de imaginaţie.

4 Responses to Americanii ieste idioţi

 1. George Damian spune:

  off-topic: mă întrebai cum îl chema pe generalul de lângă guderian dintr-o poză de la mine. Am aflat: Generalleutnant Mauritz von Wiktorin, mai multe detalii aici http://en.wikipedia.org/wiki/Mauritz_von_Wiktorin

  • boemul spune:

   ooo, mersi, Moriţ o să-i zic lui Andrei de acum înainte :))

   • Luke spune:

    off :Guderian ,care a zis ca Hitler e nebun ,.El,cu Rommel si Mainstain erau singurii generali care ar fi putut sa scoata Germania din KKT-UL in care a bagat-o Hitler.
    P.S. Donitz saracu era baiat bun, pe mare tot timpul ,dar a fost führer pt 20 de zile macar :))

 2. Liviu Vacariu spune:

  Nu stiu care din ideile preconcepute “americanii sint idioti” sau “romanii sint prea destepti” modeleaza mai bine realitatea. Probabil, niciuna. Daca ma iau ca reper, atunci e clar ca prima din ele, dar eu sint exceptia care confirma (ne)regula. Ceea ce mi se pare mie interesant este un biencunoscut aforism-teorema care afirma simplu ca : “Fiecare roman e mai destept decit fiecare american si fiecare 5 americani sint mai destepti decit fiecare 5 romani”. Nu incerca sa rezolvi ecuatia asta cu elemente de combinatorica matematica elementara ca nu o sa reusesti, oricit de destept ai fi. Cheia rezolvarii e evidenta, noi, romanii, sintem prea destepti ca sa putem lucra in echipa si preferam sa facem lucrurile de capul nostru, singuri, pentru ca noi stim mai bine cum stau lucrurile decit grupul de 5 americani idioti. Daca crezi ca lucrul cu americanii este dificil, te invit la spitalul dintr-o comuna franceza “Au milieu de nulle part” pentru un schimb de experienta. M-am luat cu vorba si am uitat de fapt ceea ce vroiam sa strig: francezii sint de vina, ‘tu-i in gura sa-i ‘ut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: