dilemă majoră

 

Niciodată nu mi-a plăcut Bucureştiul. O avea baruri multe şi femei frumoase, or fi mai toţi prietenii mei p-aici dar tot nu-mi place. Hai, să nu zic totuşi niciodată, mi-o fi plăcut în primii 12-13 ani de viaţă, înainte să se urâţească şi mai rău + să se aglomereze. În curând se fac însă 35 de ani de când locuiesc aici. Planul meu era ca pe la maaaxim 50 de ani să-mi bag picioarele şi mă mut undeva la ţară, să mă ocup cu grădinăritul. Eco, frate!

Iată însă că am văzut o căsuţă cu ceva teren, pomi şi chiar un solar mişto care ar fi în bugetul meu. Dacă mă mişc cu talent, o cumpăr, închiriez apartamentul d-aici şi în câteva luni sunt ţăran cu acte în regulă. Aş mai veni odată la două uichenduri, s-o văd pe fii-mea, să mai beau o bere cu prietenii etc.

 Am nişte reţineri însă. Oare chiar mă voi mişca cu talent? Nu-s un tip hotărât şi nici prea curajos, iar asta e o chestie destul de radicală. Dacă aş avea o rezervă financiară mai mare poate n-aş ezita prea mult, dar aşa, după ce aş lua casa nu mi-ar mai rămâne mare lucru. Dacă nu-mi merge cu munca pământului? Dacă se răzgândeşte ăla care închiriază de la mine apartamentul şi rămân fără bani o perioadă mai lungă? Dacă, dacă… Pe de altă parte, nu găseşti case ca asta pe toate drumurile – peste un an-doi când aş avea şi o rezervă mulţumitoare e posibil să nu mai găsesc… Iar să iau casa acum şi s-o las nelocuită vreo doi ani nu prea-mi vine, zona pare destul de civilizată da’ nu pot fi sigur că nu mi se fură tot dacă lipsesc cu săptămânile…

Tre’ să mă gândesc serios. Dar repede. Nasol.

6 Responses to dilemă majoră

 1. Luke spune:

  Si eu caut o casa (mai mult de gura nevestei ) .Dar treaba e complicata …te duci la (blow)job dupa care vii acasa si dai la sapa inca 4 -5 ore …..dupa ce ai facut o ora cu masina pana acasa .

 2. Luke spune:

  Ideea e buna ,dar agricultura o sa o faci din placere ,doar daca nu cultivi marry jane ca sa scoti bani de pe pamantul ala .

 3. boemul spune:

  bani aş scoate din chiria apartamentului, din grădină doar să mănânc.
  oricum, aseară, în Bucureştiul meu iubit, un câine mi-a dat neve-ul şi-a fugit. parcă încep să mă hotărăsc…

 4. Luke spune:

  Sa-ti trimit o poza cand m-a muscat un caine la mana dreapta ,5 cm lungime si 1 in profunzime .Am venit acasa ,am bagat anestezie si m-am cusut (norocul meu ca-s ambidextru).
  Nevasta era pe jos cand m-a vazut plin de sange :))
  P.S.Partea a 2-a e cand am fost dupa tigari la 12 noaptea,a sarit unul din boscheti si m-a capsat de picior.Noroc ca deja aveam antirabicul facut.
  P.S 2 Toate astea au fost in Iasi ,capitala mondiala a cainilor vagabonti.

 5. Eh, ce să zic, dacă nu-ți iese și nu-ți iese să m-anunți. Eu îs unică moștenitoare și din partea alor mei și din partea bunicilor paterni așa căcând s-or duce bunicii o să trebuiască făcut ceva cu asta a părinților (io o prefer p-aia a bătrânilor: cărămidă, construită în interbelic, curte de aproape 5000mp). Asta a părinților e la bulivard, are și solar și boltă și pomi :)) Și poți merge și la pescuit că-i baltă prin zonă. De ajuns ajungi răpide pe A2, dar locația e totuși un neajuns, cică ar fi comuna cu cea mai mare rată de infracționalitate din județ.
  Și-o să ți-o dau și ieftin, numai să mă lași și pă mine o dată/anotimp să mai intru în curte, să „simt” și io casa părintească :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: