die totten hoffen

Se făcea că eram cu nişte prieteni – vorba vine, unul îmi fusese coleg de grădiniţă, celălalt în şcoala primară – deci nu-i văzusesem de hăhăăă… celălalt nici nu mai ştiu cine era. E.. şi aveam noi o dezbatere aprinsă despre cum să-l omorâm pe David Hasselhoff, pe care îl capturasem. Căzusem de acord că fapta va avea loc la munte, modalitatea de îndeplinire mai era de stabilit. Unul zicea să-i ardem un cataroi în cap şi să-l îngropăm sub nişte grohotiş într-un loc ştiut de el, undeva spre Zărneşti. Altul zicea să-l umplem de alcool şi somnifere şi să-l lăsăm să moară de frig într-un loc ascuns, au grijă lupii sau urşii să nu mai rămână nimic până la primăvară (acţiunea avea loc în noiembrie). Era să fim descoperiţi când a venit o puştoaică pe la vreo 5-6 ani, nepoata unuia dintre noi se pare, şi ne-a întrebat ce e cu nenea ăla legat – da’ am reuşit s-o convingem că de fapt o să ne jucăm baba-oarba, versiunea doar pentru oameni mari.

După aia se făcea că eram singur la cumpărături, într-un fel de megaimaj, de unde luam bere şi mâncare. Am plătit şi am ieşit, moment în care am constatat că afară erau cei trei prieteni, şi fusesem de fapt într-o benzinărie pe lângă Ploieşti. Eram cu o maşină cu portbagaj încăpător… tough luck, Hoff.

Da’ ce nu pricep: ce aveam bre cu bietul om? E adevărat că-i responsabil pentru nişte filme de rahat şi muzică la fel, da’ el a dat puştanilor din generaţia mea Baywatch-ul! Serial de o desăvârşită realizare artistică, în care s-au “ridicat” probleme… arzătoare! Cu ce ne-o fi supărat?

3 Responses to die totten hoffen

  1. Luke spune:

    Eu am visat ca eram Harun al-Rashid ,califul Bagdadului ,si ca am fost in pelerinaj la Mecca cu Zobeida .La moschee aveau pilaf ,vin ,tot ce voiai ,partea proasta ca tineam post si ma uitam la mancare ca lupul la oi. (m-am trezit la 5 dim si direct in bucatarie m-am bagat).
    P.S. Cand i-am zis azi dim la nevasta visul ,mi-a spus ca doar eu pot sa visez kkt-uri din astea fanteziste.

  2. Dianette spune:

    Multe mai visezi tu.. eu, nimic.. noaptea… na ja.. ca sa visezi pe bune, tre’ sa dormi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: