iar pseudocronică de concert

Deci mai puţin despre muzică şi mai mult despre restul.

Mai întâi reiterăm ideea că metalistele sunt cele mai secsi femei din lume, chiar şi când n-au vârsta şi / sau greutatea optimă.

Apoi îi vom menţiona, printre atâţia pletoşi în piele şi tricouri cu tot felul de trupe, pe tipul în bermude şi tricou cu Gelsenkirchen, precum şi pe cel cu eşarfă şi pălăriuţă.

Deasemenea, îi doresc să moară de foame p-o insulă pustie, fără mobil şi net, tipei care spărgea baloane pe telefon când cânta Atrocity.

Ca vârstă, de la 3 la 70. Da, era careva de vreo trei ani care făcea metal horns p-acolo, din braţele părinţilor 🙂  Mai era şi o puştoaică de vreo 7-8 ani care făcea la fel de pe umerii tatălui, şi nu vă mint că era printre cei mai înfocaţi spectatori.

Mda, îmbătrânesc. De fapt nu eu, ci ăilalţi de vârsta mea. Parcă la fiecare concert văd tot mai puţine figuri cunoscute. Dacă am recunoscut zece oameni, incluzându-l aici şi pe omniprezentul Remus Cernea. Menţionez că încă nu l-a tuns Ghiţă ciobanul.

Şapte lei jetonul… nu s-au obosit să aducă şi bere neagră, deci şi proastă şi scumpă. Oricum, îmi promisesem să nu mă-mbăt rău ca să nu uit iar trei sferturi din ce-am văzut, deci pot să mulţumesc organizatorilor că m-au ajutat.

Noroc cu liniile RATB de noapte, că-s prea zgârcit să iau taxiul. Mi-au redus nişte ore din mersul pe jos, aşa că nu m-am luptat decât cu vreo trei haite de câini în cele două nopţi.

Puţin şi despre muzică. Prima seară… Samael m-a dezamăgit, nu prea au cântat piese vechi, iar din preferatele mele niciuna. Atrocity a fost foarte OK. Dintre trupele româneşti am remarcat White Walls – nu pentru stil, care nu m-a încântat, dar… fără a fi vreun expert sau critic pot spune că solistul lor e SOLIST. GOD măcar au avut tipe pe scenă. Şi o violonistă pe care n-am văzut-o foarte d-aproape, dar sigur nu m-ar deranja să-mi servească drept platou de pe care să iau masa. Mesele! Minim 4 pe zi.

În a doua seară am prins fix o piesă de la Abigail, deşi am ajuns devreme. Uuueeee cui i-a pus primii, şi palme mie că n-am verificat. Dirty Shirt ăia din Maramu’ au prestat onorabil, Goodbye to Gravity au încercat şi ei.

Leaves Eyes. Întotdeauna mi-a plăcut vocea tipei, iar restul trupei se ştie cu ce se mai ocupă deci n-avea cum să nu iasă bine.

The 69 Eyes. Cocalarii metalului. Ăia pe care i-am suportat înainte de trupa mea preferată.

MY DYING BRIDE. DOOM. POEZIE. DURERE. PLĂCERE. LEGENDĂ.

3 Responses to iar pseudocronică de concert

  1. Dianette spune:

    ok. u had fun ;-)… no comment, no doubt… aaaabeerrr o intrebare totusi am… sunt secsi si metalistele… inside…?? outside… angelico-diabolice…. 😀

  2. Mucegai Ales spune:

    Metalistele sexi sunt si mai bune filate prin bere, nu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: