I sense a great disturbance in the Force

Mă blogule, numeroşii mei cititori, nu-i uşoară viaţa de burlac. Viaţa MEA de burlac, de fapt. Şi mă refer aici mai ales la întâlniri. Nu-s io vreun fotomodel, dar nici tocmai de lepădat – din fericire se găsesc prin Bucureşti destule femei să aprecieze şi ochelariştii bărboşi şi lăţoşi mari cât dulapul  🙂 Pen’că nici timid nu-s (uneori), mă găsesc destul de des în situaţia palpitantă de a scoate câte o doamnă/domnişoară prin oraş. De fapt, nu destul de des, ci FOARTE des.

Mişto, nu? NUUU!

Şi să explic: de ceva vreme mi-am făcut prostul obicei de a fi total sincer încă de la prima întâlnire. La prima întâlnire candidata va afla că am “bagaj” (aşa cică se numesc fi-mea şi fosta nevastă), că nu mă va scoate niciodată la dans prin cluburi, că-s cam leneş, că mai beau etc. etc. Drept urmare, am avut muuulte prime întâlniri, arareori urmate de întâlnirea nr. 2. Am mers pe ideea că mai bine să ştie totul din prima şi să fugă decât să mă lase ulterior după ce am apucat să mă ataşez de ea.

Eeee… recent politica asta s-a dovedit a fi nu tocmai infailibilă. Deci m-am dus la întâlnirea cu bruneta cea senzuală duhnind a usturoi, am ras patru beri în două ore, despre “bagaj” ea ştia deja, a aflat şi că-s roacher leneş şi dezordonat dacă nu le ştia deja şi p-astea. Şi totuşi întâlnirea s-a terminat cu giugiuleli prin Cişmigiu, ceea ce nu se-ntâmplă prea des. Şi a urmat a doua întâlnire, care a culminat cu giugiuleli şi pipăieli prin Herăstrău. Apoi a urmat o săptămână în care nu ne-am văzut, că ea are un program mai dificil, după asta o întâlnire puţin mai rece, doar cu ceva pupături şi un masaj făcut de către mine – OK totuşi, apoi iar programul dificil, apoi un weekend în care nu ne-am văzut din motive familiale d-ale ei… În tot timpul ăsta vorbeam totuşi zilnic, mailuri, sms-uri, uneori şi telefoane. Weekendul următor însă cică s-a uitat mobilul pe la birou… Apoi vorbim mai târziu… apoi nu mai răspundem deloc…

Oadăfac?! Sunt superobişnuit să fiu refuzat, dar să fiu… nici nu ştiu cum să-i spun chestiei ăsteia, e ceva total nou pentru mine. Apreciez un “du-te dracu!” direct, dar asta m-a omorât, pentru că nu-mi dau seama ce s-a întâmplat. Ce s-o fi schimbat? Când s-o fi schimbat?

Şi în timp ce scriam asta mi-am dat seama că de-a lungul anilor am lăsat şi eu câteva partenere fără să le dau vreo explicaţie. Ce-i drept, am făcut-o brusc, nu le-am dus cu… nu ştiu ce, nici zăhărelul nici preşul nu se potrivesc. Nu din laşitate, pur şi simplu nu le-am dat vreo explicaţie pen’că m-am gândit că le-ar răni mai rău adevărul. Maaare bou am fost!

Drept urmare, deşi e foarte improbabil să citească vreuna p-aici, îmi cer scuze în cel mai sincer mod posibil.

P.S.: băi, rău e să fii încins şi să n-ai cu cine. Se pare că produce texte lungi. Încă un rateu-două şi devin scriitor 🙂

P.P.S. : să încerc iar roşcate? ştie cineva vreuna disponibilă? în Bucureşti, 27-40 de ani, cât de cât atrăgătoare?

16 Responses to I sense a great disturbance in the Force

 1. Noa, și-o fi găsit altă plă ori s-a plictisit. Adică nu știu ce să zic, pe mine când mă plimbă prin parc juma de an până să mă ducă acasă mă plictisesc și mai bine stau acasă și mă uit la un meci decât să mă mai văz cu el 😀
  Roșcata naturală ori poate fi și vopsită?

  • boemul spune:

   preferabil naturală, da’ beggars can’t be choosers, vorba franţuzului 🙂
   păi dacă ştii vreuna dă-i linkul postării ăsteia, dacă nu se sperie după ce termină de citit deja e ceva.

 2. Mucegai Ales spune:

  Cine intalneste si lasa, dumniezau sa-i dea pedeapsa,
  Traficul gogleului si barba boemului.
  :))

 3. Yoda.ro spune:

  O femeie cu bagaj tu cauti. Daca ea abstinenta mult timp a fost, tu imediat fericit vei fi.

 4. Doxatul Dex spune:

  Asa e femeile, si eu am patit d-astea.
  Intr-o vreme chiar incercam sa ma prind de ce ar face cineva asa ceva, dupa aia mi-am dat seama ca e prea complicat, ca sa-mi bat capul.

 5. Dianette spune:

  guilty ! 🙂
  Si eu am facut-o din exact motivele descrise de tine… probabil a durut/derutat mai rau decat o explicatie… cat de cat… ok. acum e tarziu.
  Nu te da batut. De roscate nu zic nimic. 😀
  Good luck…

 6. luizadaneliuc spune:

  Mie mi se pare un caz clasic de femeie care nu avea altceva mai bun si pana gasit sau pana s-a plictisit, si-a omorat timpul cu tine.
  Clasic. Din pacate nu prea ai cum sa stii dinainte si sa le filtrezi, pentru ca nici ele nu prea stiu dinainte ce vor. Zise o femeie. 🙂

 7. Luke spune:

  Esti futere …mai minte si tu ,WTF?
  Ce …crezi ca ele cand iti spun ca-s virgine (sic!) ,ca nu baga ciocolata in ele ca spartele ,ca nu se uita la telenovele ,ca iti fac mancare ca la mama acasa ( mama aia de la casa de copii,care iti da doar pilaf si ceai), chiar zic adevarul ? :))
  P.S. Ca sa ies cu una ,am mancat o chestie cu carne si ceva ciuperci innecate in o tona de ulei,se uita colega ei si-mi zice : Ba ,nici cainele meu nu manca chestia aia .

 8. krossfire spune:

  „nu mă va scoate niciodată la dans prin cluburi” – La asta eu musai adaug si ”when I’m gaming, I’m gaming”!

 9. catherine spune:

  boeme, da’ eşti dificil dom’le!

 10. Mucegai Ales spune:

  hehe, complex adică rotund…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: