coşmar

Se făcea că în viitor, în urma a ceva războaie şi tot felul de experimente scăpate de sub control, mai erau foarte puţini oameni. Locul lor fusese luat de vampiri, vrăjitoare şi tot felul de mutanţi care se mai războiau între ei. Dintre oamenii ăia care mai trăiau, şi mai puţini erau liberi, restul fiind sclavi sau acoliţi d-ai vampirilor şi vrăjitoarelor, care îi şi vânau p-ăia liberi în acest scop.
Până aici pare doar un fantasy vag interesant, dar coşmarul abia acum începe: asupritorii ăia ai oamenilor nu erau chiar aşa romantici şi rebeli ca în filmele obişnuite, ci foarte bine organizaţi, cu o birocraţie apăsătoare. Şi aveau foaaarte multe facturi de plătit! Şi nu mai exista internet, deci lula plăţi online! Şi doar nu era să se deranjeze stăpânii până la ghişee… care ghişee erau foarte puţine, şi nu puteai să plăteşti mai mult de o factură la un singur stat la o coadă kilometrică… deci îşi trimiteau sclavii. Iar eu am ajuns sclav pe la jumătatea visului! Şi am fost programat, printr-o spălare pe creier foarte savantă, să urăsc fiecare moment al existenţei mele, dar nici prin cap să nu-mi dea să încerc să evadez!
Brrr…

9 Responses to coşmar

 1. La ce visezi tu noaptea nimeni nu mai are nevoie de-a se uita la filme.

 2. Andreotti spune:

  Welcome in the real world! 😉 Ce coșmar??? Ce viitor??

 3. ILUZIA spune:

  ma da serios tu ce bei???

 4. Mucegai Ales spune:

  De la lipsa de alcool vizezi rau. Eu daca beau zdravan nu visez nimic, ori nu-mi aduc aminte.

 5. boemul spune:

  şi io care credeam că am numa’ cititori pocăiţi :))

 6. Nautilus spune:

  Păi de ce e fantezie?

  Din câte se vede, la Garda Financiară condiţia de angajare e să fii vampir, diferenţele dintre vrăjitoare şi 90% dintre profesoare sunt prea subtile pentru a fi văzute cu ochiul liber, politica e făcută de mutanţi, zombii cu creierul murat în vodcă de 40 de grade bântuie cartierele de blocuri şi toţi ne tratează drept sclavii lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: