din nou dubioşenii

După cum am mai menţionat probabil – nu mai sunt sigur pen’că bătrâneţea, alcoolul sau dreacu mai ştie ce a început să-mi afecteze memoria – am un fel de mic fetiş cu pantalonii de piele. Ba dacă stau să mă gândesc, chiar e exagerat spus fetiş, doar îmi vine să fac tot felul de chestii interesante cu purtătoarele… adicătelea, la urma urmei, sunt un mascul obişnuit căruia îi place să vadă femei în pantaloni de piele. Uuufff, nu-s vreun ciudat, m-am liniştit.

Şi am văzut ieri o domnişoară d-asta care a făcut să-mi crească moralul instantaneu. Moral care a scăzut dramatic după ce m-am uitat puţin mai bine. Deci din profil era foarte OK, picioare lungi, fund bombat, fix lucrurile pe care le pun minunat în valoare genul ăsta de ţoale. După aia am văzut-o din spate. Ca orice libidinos care se respectă, am început de jos – gambe superbe… am urcat cu privirea şi m-am blocat puţin.

Pentru că oadăfac! Deci tipa asta avea partea superioară a cataligului drept, aşa, pulpă parcă îi zice, MULT mai groasă decât zona corespunzătoare a celui stâng!

Am zis că am vedenii, mi-am scos lunetele, am frecat ochii, m-am uitat şi fără… am pus ochelarii la loc, am schimbat unghiul… degeaba! Deci o pulpă mai groasă decât cealaltă, şi pantalonii stăteau totuşi mulaţi pe amândouă!

Sper că acest eveniment nefericit nu îmi va strica fixaţia…

4 Responses to din nou dubioşenii

 1. Noa și uite-așa mi s-o dus dracului ideea cum că masculul nu se uită sau, dacă se uită, nu-l interesează aspecte gen umflătura deștului mijlociu de la mâna dreaptă făcută din cauză de pix/stilou, cele niscai fire de păr alb apărute din pricină de genetică proastă de la 25 de ani ori bârnăul de ocupă juma’ de față și poartă numele de nas. Sunteți niște răi!

 2. Ab spune:

  Deci noo ne plac pantalonii de piele si e bine sa recunoastem. Dar numai pe timp de iarna, cat ne ofera sansa sa vedem ceea ce iarna nu am putea vedea altfel. Sunt unele care ii poarta si pe vreme calda, prietene, si nici nu vreau sa-mi imaginez cum le transpira mioritele. Scartz, scartz, fleoshk, fleoshk.

 3. Mucegai Ales spune:

  Ai tu ceva la oc, nu femeia la crac!

 4. Dianette spune:

  Ce-mi place de voi, barbatii (nu sariti, nu generalizez)… toti perfecti… fizic… ca restu-i egal cu zero…
  Adica… grrr!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: