cum să-ţi iei înjurături

Păi te prezinţi la o oarecare agenţie berede. Oarecare, dar primeşti puncte bonus dacă nimereşti una în care sunt birouri fără aer condiţionat. Te înfiinţezi în faţa piticotului de la ghişeu şi zici, tare ca să audă toată lumea:

– “Bună ziua, aş dori să îmi ridic dividendele de la Petrom!”

– Sigur, zice el, un buletin vă rog.

După ce-i dai buletinul şi el te caută prin baza de date îţi aminteşti că nu le-ai luat nici pe anii anteriori, şi îi comunici chestia asta. Evident, el te va informa amabil că le poţi lua acum, şi le caută şi p-alea.

Deja sunt doi tipi care aşteaptă să termini, iată că vine şi al treilea. Îi compătimeşti puţin, tu eşti în sandale şi la mânecă scurtă, ei la costume… Dar aşteaptă stoic şi nu crâcnesc, pe lângă faptul că eşti binecrescut mai iei şi dividende, deci clar tre’ să fii ceva baştan!

Devine evident că trebuie făcute mai multe hârtii, pentru fiecare din cei trei ani. “Codaşii” încep să dea semne de nervozitate – unul dă jos haina, altul slăbeşte cravata. Dar tot nu spun nimic, deşi li se citesc gândurile bune în priviri. După încă vreo 10 minute şi ceva probleme cu tehnica de printare, când tocmai au ajuns leoarcă de transpiraţie, piticotul amabil scoate un calculator de birou şi-ţi face totalul. Sub privirile consternate ale celor trei colegi de saună, încasezi fantastica sumă de 68,91 lei şi pleci fluierând :))

 OMV

Laic ă bosss!

8 Responses to cum să-ţi iei înjurături

 1. Luke spune:

  „Buna ziua ,am venit sa-mi ridic banii de bere pentru maine ,incepe mondialul ”
  Ziceai asa si nu te mai injura nimeni .

 2. Așa de zgârciți s-au făcut ăștia de la beredeu de fac economii la curent și nu deschid aerul condiționat? Începuseră s-o ia razna și să numere și de câte ori pe lună faci comandă la apă când am plecat eu de la ei, dară parcă asta deja îi exagerată 😀

 3. Mucegai Ales spune:

  ha ha ha! Jos basca Bohemule!

 4. cami spune:

  pe vremea studenției, am reușit să fac coadă în urma mea pentru 4 lei 50, că suma minimă de retras de la bancomat era 5 lei. și nu-i aveam în cont. printre d`ăștia care scoteau de la milioa(rde)ne în sus

 5. sfbacterie spune:

  bine le-ai facut!
  aia care umbla la costum pe vremea asta isi merita soarta :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: