enigma de pe colţ

cu toţii ştim un loc blestemat. nu ăla din piesa de la Celelalte Cuvinte, ci ăla de care zicea Seinfeld, în care orice afacere deschizi nu merge. io ştiu vreo cinci în Bucureşti, şi astăzi vom vorbi despre unul dintre ele.

undeva pe Calea Moşilor, tronsonul vechi, colţ cu strada nuştiucum îi zice, era acum vreo patru-cinci ani un loc d-ăsta de era un fel de minirestaurant. s-a închis la câteva luni după ce l-am observat, iar după alte câteva luni a apărut acolo tot ceva de genul, care făcea mâncare pentru livrări şi luat la pachet. se numea „La Castan”, şi a dispărut şi el după vreun an. a rămas pustiu p-acolo mai bine de un an juma’, dar acum câteva zile am văzut ceva mişcare. şi iată că s-a deschis din nou o afacere, tot ceva de genul celei dinainte. atât că acum se numeşte „La Brad”! Asta sigur va merge, că numa’ ce s-a deschis peste drum de ei acum o lună ditamai megaimajul, iar oamenii vor ieşi înfometaţi d-acolo :))

şi are locul respectiv o curte minusculă în care e un singur copac. cred că v-aţi dat seama deja că nu-i brad… sau castan.

4 Responses to enigma de pe colţ

 1. Luke spune:

  Vorba lu’ mesterul Manole „In casa asta e nevoie de o femeie”.Eventual o blonda cu tzatze mari …sa vezi cum cresc vanzarile.

 2. boemul spune:

  posibil, la mine mai că a crescut ceva doar citind comentariul tău :))

 3. krossfire spune:

  Nu e mai simplu „La doi cocosi”?

 4. Mucegai Ales spune:

  Sau mai bine „La ghinionișitii dilimandroși”?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: