recenzie

Brezoianu 20 e un microbar deschis de vreo două luni. Va fi probabil bar întreg în vreo lună, când vor mai termina de amenajat p-acolo nişte camere. Este un loc boem şi în acelaşi timp liniştit, la o aruncătură de băţ de Cişmigiu, la parterul unei clădiri interbelice. Nu au o ofertă foarte variată de băuturi în meniu (reprezentat de o planşă de pe zidul din spatele barului – ceaiuri, sucuri, cafele, bere, siropuri, vin), dar, dacă aveţi puţin noroc, veţi găsi aici puţin cunoscuta dar excelenta bere Zăganu. Atmosfera este, evident, foarte relaxată, tinerească şi veselă. Ca să fim corecţi, trebuie totuşi să remarcăm purtarea puţin neprofesionistă a încântătoarei domnişoare de la bar – în loc să fie permanent  la dispoziţia clienţilor se mai aşează pe la mese şi discută cu persoane dubioase pe care le-a invitat în bar. Dar chiar şi asta e OK, mai ales atunci când eşti o astfel de persoană :))

În concluzie, de vizitat!

 

9 Responses to recenzie

 1. livium spune:

  pe mine m-ai convins, fratica! zi numa cand e in tura domnisoara aia :)))

 2. Andreotti spune:

  E al tău? Ai acțiuni la ei? Haidi, spune repede….

 3. Mucegai Ales spune:

  Zaganu? unde se mai gaseste asta?

  • boemul spune:

   sunt puţine magazine în Bucureşti. eu am găsit vineri la unul pe strada Vasile Lascăr, aproape de intersecţia cu Ştefan cel Mare. dacă eşti prin zonă şi chiar vrei, lasă un mesaj şi te rezolv io.

 4. Mi spune:

  eu am citit microbar ca in berar sau fierar si m-a blocat acolo. cu ce se ocupa un microbar si cum arata el si de ce are nume cu numar?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: