rezumat vamaiot

Deci oricât de mică e staţiunea aia, când am ajuns seara acolo am crezut că nimerisem Las Vegasul, atât de mult se schimbase. Şi ori am îmbătrânit eu, ori media de vârstă a scăzut serios. Pe bune, nu mă aşteptam la atâţia copii.

Sâmbătă când eram ieşiţi vine galezul („welsh sheepfucker” l-am alintat de câteva ori) să ne caute la vilă. Şi s-apucă să-l strige de la poartă pe amicul Cătălin: Catalina!!! Catalina!!! Iese proprietarul, ăsta zice: Catalina from room 5? Ăăă… noo, only boys in room 5! Şi culmea e că se ştiu de ceva ani.

Unii vin din Vamă şi se laudă cu cât de mult au băut, cu sex şi alte alea. Io vă zic sincer că n-am mai dormit de ani de zile aşa bine ca acolo! Duminică nici n-am văzut plaja, decât de departe la micul dejun – vreo 14 ore de somn am băgat. Cred că au ajutat puţin şi „ţigările”…

Duminică seară, cum m-am trezit şi io şi m-am dus pe terasă, amicii mei nu erau pe nicăieri, dar am întâlnit trei israelieni care beau p-acolo… şi dă-i cu ei cu L’chaim! Deci ăia cu YMCA, aşa, The Village People, ar fi rămas interzişi de ăştia trei. Păi erau aşa: unul creştin care era poliţist, un evreu care era pompier şi un musulman care era bucătar. Ăsta curcubeu, frate!

Mă mai duc şi la anul, cred.

9 Responses to rezumat vamaiot

 1. Luke spune:

  Un creştin poliţist, un evreu pompier şi un musulman bucătar intra intr-un bar …asta da inceput de banc.
  P.S. Se vede ca te-ai distrat .

 2. Crisa spune:

  frumos și interesant episod vamaiot ai avut 🙂
  tocmai la anul ??
  păi vine miezul verii…august 🙂

 3. ILUZIA spune:

  la mine este si mai grav cu varsta si ci Vama. A inceput sa ma deranjeze muzica , ba e prea tare ba e d-aia pe care eu n-o inteleg (ceva care suna ca si cum a iesit cablul din mufa de la statie si incerci sa-l bagi la loc)

 4. Dianette spune:

  Mie atat mi-a ramas pe retina… „mai ne tragem…” :)))
  Parca ziceai ceva de somn :-p

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: