de noiembrie

pen’că sunt puţin ecologist, dar mă şi simt puţin vinovat că risipesc ceva hârtie pe la muncă, încerc să ajung cât mai des la plantări de copaci. şi am fost şi sâmbătă la aşa ceva, pe undeva prin Teleorman.

deci s-a adunat mult mai multă lume decât se anunţase! pe lângă mulţimea de voluntari, cei mai mulţi veniţi din Bucureşti, mai erau câţiva localnici şi unii de la ISU. în special despre ei aş vrea să vorbesc. măi nene, aveau ăştia o viteză la plantat… am zis că da, normal, oameni obişnuiţi cu efortul, munca grea, nu ca mine! şi după aia m-am nimerit pe lângă ei. băgau cazmaua de trei ori, în terenul ăla incredibil de tare, şi era gata groapa! atât că de vreo trei-patru ori mai mică decât ar fi trebuit…

– Ştiţi, cei de la Romsilva ne-au spus să facem gropile de 30 de centimetri adâncime, şi ceva mai mari la deschidere…

– Eee… nu lua de bun tot ce spun ăia, sunt oameni veniţi de prin birouri! noi am mai fost pe la plantări d-astea, ştim că salcâmul e rezistent şi se prinde imediat!

Şi după ce s-a terminat oarecum plantarea organizatorii au testat puieţii trăgând uşor de ei… care ieşea era plantat înapoi într-o groapă mai mare. Cred că nu mai e cazul să vă spun că aproape tot ce a plantat ISU a ieşit. Cum a remarcat cineva, au lucrat pompieristic…

Deci când nu mai ştiţi ce să credeţi despre oamenii ăştia, dacă sunt eroi sau şpăgari… răspunsul e simplu: sunt cei mai români dintre români, adepţi convinşi ai lui „Las’ că merge şi aşa!”.

 

 

 

One Response to de noiembrie

  1. Luke spune:

    Bine ca nu au adus de la politie …auzeai numai ” Cu verdele in sus”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: