naigiriăn gugăl trensleit, iliescu edişăn

mai dragă,

Sunt doamna Sasha Benjamin și eu sunt căsătorită cu dl Harif Benjamin de la Kuweitul timp de 19 ani, fără un copil și soțul meu a murit în 2014. V-am contactat pentru a vă anunța dorința mea de a dona suma de 3,5 milioane $ pentru caritate în țara pe care am moștenit de la soțul meu târziu. Din cauza bolii mele de cancer au fost confirmate de doar opt luni, deci este dorința mea de a a se vedea că acești bani este investit pentru orice organizație de alegere și distribuite în fiecare an, între organizațiile de caritate, copii orfani acasă, școli și sprijin pentru bărbații și femeile fără adăpost sau ceea ce s-ar putea lua în considerare pentru a fi în beneficiul cei mai puțin norocoși.

Nu doresc acest fond să fie investit într-un mod fără Dumnezeu. De îndată ce voi primi răspunsul dumneavoastră să confirme acceptarea lucrarea Eu vă spun, voi da toate informațiile relevante pentru a autoriza eliberarea și transferul de bani pentru tine, ca în mod corespunzător meu reprezentant desemnat. Nu uitați să aduceți informațiile de mai jos, după cum urmează:

NUMELE DVS. FULL ……………

Domiciliului sau biroului ADRESA ………..

OCUPAȚIA TA ……………..

VARSTA TA ………………….

NATIONALITATEA TA ………….

Cu ajutorul acestei informații pe care le-am putea emite o scrisoare de autoritate în mod oficial pentru a dovedi că sunteți noul beneficiar al acestui fond din ministerul justiției.

Mulțumiri,
Dna Sasha Benjamin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: