probleme culinaro-bahice

păi am făcut cel mai bun mujdei pe care l-am făcut vreodată. ba mai mult, cel mai bun mujdei pe care l-am GUSTAT vreodată.

numai că eram puţin cam afumat la momentul creaţiei şi nu mai ţin minte exact proporţiile… cât usturoi? câtă sare? cât ulei? câte boabe de muştar? smântână am pus doar un strop sau mai multă? din zeama de murături la fel?

e pe aici vreun chimist care ştie să facă reverse engineering?

3 Responses to probleme culinaro-bahice

  1. madgino spune:

    Frate, e simplu, ingredientul magic este ‘afumatura’, proportiile sunt total irelevante pentru ca de la cateva pahare in sus iti va iesi la fel de bun de fiecare data!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: