vecini buni

să zicem că ai nişte vecini care îmbătrânesc urât. n-au nici nepoţi, deci nu pot să suporte când mai tropăie (odată la câteva săptămâni) ceva copii prin casă, aşa că se apucă să bată în ţeavă… apoi să vină la uşă… sunt chiar suficient de duşi cu capul încât să sune la părinţii tăi, de parcă ai avea 15 ani.

iar apoi duc nesimţirea la cote înalte şi îţi bat în ţeavă ÎN TIMP CE FACI SEX. că ce mama mă-sii, în cutiile astea de rezonanţă de le numim blocuri nu tre’ să se audă nici pâs!

păi mai dă-o dreacu de treabă, tolerezi o dată, de două ori… apoi te gândeşti ce să faci ca să le-o întorci.

ca să nu ne lungim cu vorba, cred că vom afla în curând dacă un prezervativ folosit rulat pe clanţa uşii vecinilor este în măsură să-i facă să-şi reevalueze comportamentul.

4 Responses to vecini buni

 1. Ando spune:

  Urât, dar… merită încercat ! 🙂

 2. Ady spune:

  Sincer, nu cred ca au imbatranit urat. Cred ca asa erau si in tinerete, dar acum pur si simplu nu mai pot sau nu mai vor sa-si controleze skilurile sociale.
  Cum mama dracului sa suni parintii unui adult autoresponsabil de aproape 40 de ani (sorry 🙂 ) ca-i scartaie patul/podeaua/ceva cand face sex?! Sincer, eu astept sa sune la politie si sa le dea aia amenda (dupa ce in prealabil au cazut de pe scaune de ras).
  Si tot sincer, nu cred ca vor sti ce e chestia aia de pe clanta lor. Gaseste altceva.

  • boemul spune:

   au ştiut ce e 🙂
   acum să vedem dacă mai bat în ţeavă şi găsesc eu altceva dacă da.

   poate îmi înving zgârcenia, îmi iau nişte boxe şi le pun să bată în jos, spre ei. oare le-ar plăcea 6-7 ore de metal pe zi? în limita legală a decibelilor, bineînţeles 🙂

 3. Cristina spune:

  Evil, truly evil.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: